About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

11 Responses to About

  1. tictac says:

    ini materialnya apa yaa?šŸ™‚

  2. dyla says:

    ukuran kalung hati yang pink itu gede apa kecil yaa..
    ada tokonya gaa..

    • beatnik says:

      ukurannya kira2 7cm x 7cm tebelnya 4mm
      kita cuma online shop aja.
      mungkin klo mau order ato info lebih lengkap bisa sms 085720030164

    • beatnik says:

      ukurannya kira2 7cm x 7cm tebelnya 4mm kita cuma online shop aja. mungkin klo mau order ato info lebih lengkap bisa sms 085720030164

  3. kristi says:

    Kira2 jadinya brapa lama yaa??? Mau mesen nih, tp aq tinggal d kalimantan…

    • beatnik says:

      paling lama 5 hari
      bisa kok kita sering maket ke kalimantan
      mungkin bisa hubungi nomer 085720030164 buat pemesanan nya
      Thx

  4. Kim says:

    Hey (:

    Do you guys ship overseas?

  5. khoii says:

    kalo mau liat desain yng kamu bikin gmna ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: